Eläinlääkäri Helsinki: Parhaat eläinlääkäripalvelut kaupungissa

Eläinlääkäri

Eläinlääkäri Helsinki – Huippuasiantuntijat lemmikkisi terveydenhuollossa.

Helsingissä on useita eläinlääkäriasemia, jotka tarjoavat korkealuokkaisia eläinlääkäripalveluita. Eläinlääkärit ovat erikoistuneet hoitamaan erilaisia eläimiä, kuten kissoja, koiria, jyrsijöitä ja lintuja. He tarjoavat monipuolisia palveluita, kuten rokotuksia, hammashoitoa, leikkaus- ja sairaalahoitoa, sekä neuvontaa lemmikkien terveyden ylläpitämiseksi.

Eläinlääkäriasemat Helsingissä ovat varustettu moderneilla laitteilla ja tarjoavat erinomaiset tilat lemmikkien hoitoon. Yksi pääkaupunkiseudun suurimmista ja maineikkaimmista eläinlääkäriasemista on Malmin Eläinklinikka Apex. He ovat palvelleet asiakkaitaan Malmilla jo vuodesta 1992 asti ja heidän tavoitteenaan on hoitaa lemmikkisi terveyttä ja ennaltaehkäistä sairauksia. Ahma Eläinklinikka Viikissä tarjoaa myös laadukkaita eläinlääkäripalveluita ja heidän ammattitaitoiset eläinlääkärit ovat erikoistuneet pieneläimiin.

Yliopistollinen eläinsairaala sijaitsee myös Viikissä ja se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö. He tarjoavat 24/7 päivystyspalveluita ja heidän tiimissään on usean eri alan asiantuntijoita. Helsingin kaupungilla on myös useita yksityisiä pieneläinklinikoita, joista voi varata ajan eläinlääkäripalveluja tarvitsevalle lemmikille.

Eläinlääkäripalvelut Helsingissä

Helsingissä on useita eläinklinikoita ja eläinsairaaloita, jotka tarjoavat laadukkaita eläinlääkäripalveluita. Yksityisiä pieneläinklinikoita on useita eri puolilla kaupunkia, ja Viikissä sijaitsee yliopistollinen eläinsairaala, joka tarjoaa erikoisosaamista ja laboratoriopalveluita.

Eläinlääkäri hoitaa koiraa

Kirurgia ja tutkimukset

Eläinklinikoilla on usein mahdollisuus tehdä erilaisia kirurgisia toimenpiteitä, kuten leikkauksia ja haavojen ompeluita. Lisäksi klinikoilla on usein mahdollisuus tehdä erilaisia tutkimuksia, kuten ultraääni- ja röntgentutkimuksia.

Ennaltaehkäisevä hoito ja rokotukset

Eläinlääkäriklinikoilla on tärkeä rooli lemmikkien terveyden ylläpidossa. Ennaltaehkäisevä hoito, kuten säännölliset terveystarkastukset ja rokotukset, auttavat estämään sairauksia ja pitämään lemmikit terveinä.

Hammashoito

Eläinklinikat tarjoavat myös hammashoito- ja ortopediapalveluita. Hammashoito on tärkeää lemmikkien terveydelle, ja klinikat tarjoavat esimerkiksi hammaskiven poistoa ja juurihoitoja. Ortodentia puolestaan keskittyy lemmikkien purennan ja leukojen hoitoon.

Yhteenvetona, Helsingissä on useita eläinklinikoita, jotka tarjoavat laadukkaita eläinlääkäripalveluita. Palveluihin kuuluu muun muassa kirurgiaa, tutkimuksia, ennaltaehkäisevää hoitoa, rokotuksia, hammashoitoa ja ortopediaa. Eri klinikoiden palvelut voivat vaihdella, joten kannattaa tutustua tarjontaan ja valita lemmikille sopiva hoitopaikka.

Istuva kissa

Ajanvaraus ja neuvonta

Arkisin ja viikonloppuisin

Eläinlääkäripalveluita tarjotaan arkisin ja viikonloppuisin eri aikoina. Aukioloajat voivat vaihdella eläinlääkäriasemittain, joten on suositeltavaa tarkistaa aukioloajat etukäteen. Useimmat eläinlääkäriasemat tarjoavat palveluita myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Puhelimitse ja nettiajanvarauksella

Ajanvaraus eläinlääkäriasemalle onnistuu useimmiten puhelimitse tai nettiajanvarauksella. Puhelinneuvonta on myös yleistä, joten asiakkaat voivat soittaa ja kysyä neuvoa lemmikin terveyteen liittyvissä asioissa. Eläinlääkäriasemat tarjoavat usein myös chat-palvelua, jonka kautta asiakkaat voivat varata ajan tai kysyä neuvoa.

Valtakunnallinen palvelu

Valtakunnallinen eläinlääkäripalvelu tarjoaa apua eläinten terveyteen liittyvissä asioissa ympäri Suomen. Tämä palvelu on tarkoitettu hätätilanteisiin, joissa lemmikki vaatii välitöntä hoitoa. Palvelu on tarkoitettu kaikille lemmikin omistajille, ja se on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Eläinlääkäriasemilla on yleensä myös henkilökuntaa, joka auttaa asiakkaita kaikissa lemmikin terveyteen liittyvissä asioissa. Eläinlääkäriasemilla on myös usein Facebook-sivuja, joilla asiakkaat voivat seurata uutisia ja saada tietoa lemmikkien terveyteen liittyvistä asioista. Ystävät ja perheenjäsenet voivat myös suositella hyviä eläinlääkäriasemia, joten kannattaa kysyä suosituksia lähipiiriltä.

Kuvitteellinen eläinlääkärin toimisto Helsingissä

Arvostelut ja palautteet

Asiakkaiden arvostelut

Eläinlääkäriasemien arvostelut ovat tärkeitä, sillä ne auttavat asiakkaita valitsemaan parhaan eläinlääkärin lemmikilleen. Malmin Eläinklinikka Apex ja MyllyVet ovat kaksi suosittua eläinlääkäriasemaa Helsingissä, jotka molemmat saavat pääsääntöisesti positiivista palautetta asiakkailtaan. Apexin asiakkaat ovat erityisesti kehuneet ammattitaitoista henkilökuntaa ja hyvää palvelua. MyllyVetin asiakkaat ovat puolestaan kiitelleet klinikkaa ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta.

Lemmikkien terveys

Lemmikkien terveys on eläinlääkäriasemien tärkein tehtävä. Malmin Eläinklinikka Apex ja MyllyVet tarjoavat laajan valikoiman palveluita lemmikkien terveyden ylläpitämiseksi. Palveluihin kuuluu muun muassa rokotukset, hammashoito, leikkaus ja laboratoriopalvelut. Kumpikin klinikka noudattaa PEVISA-ohjelmaa, joka on eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisohjelma.

Pysäköinti ja laskutus

Monille asiakkaille on tärkeää, että eläinlääkäriasemalle on helppo päästä ja että laskutus on selkeää. Malmin Eläinklinikka Apexilla on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja laskutus on selkeää. MyllyVetin pysäköintitilat ovat myös hyvät.

Eläinlääkäriasemien vertailu

Malmin Eläinklinikka Apex ja MyllyVet ovat molemmat laadukkaita eläinlääkäriasemia, jotka tarjoavat hyvän valikoiman palveluita lemmikkien terveyden ylläpitämiseksi. Apexilla on erityisesti ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä palvelu. MyllyVetin vahvuuksia ovat ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä hyvät pysäköintitilat. Valinta eläinlääkäriaseman välillä voi riippua asiakkaan henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä.

Molemmat eläinlääkäriasemat ovat osa Evidensia-ketjua, joka on yksi Suomen suurimmista eläinlääkäriketjuista. Evidensian tavoitteena on tarjota korkealaatuisia eläinlääkäripalveluita kaikkialla Suomessa. Malmin Eläinklinikka Apex ja MyllyVet ovat Evidensia-ketjun jäseniä ja noudattavat sen korkeita standardeja.

Ilmakuva kaupungista

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytää parhaan eläinlääkärin Helsingissä?

Helsingissä on useita erinomaisia eläinlääkäreitä, jotka ovat erikoistuneet eri eläinlajeihin ja hoitomuotoihin. Parhaan eläinlääkärin löytäminen riippuu monista tekijöistä, kuten lemmikin tarpeista ja omistajan mieltymyksistä. Yksi hyvä tapa löytää hyvä eläinlääkäri on pyytää suosituksia ystäviltä, perheenjäseniltä ja muilta lemmikinomistajilta. Lisäksi internetistä löytyy useita arvostelusivustoja, joilla voi vertailla eri eläinlääkäreiden palveluita ja asiakaskokemuksia.

Onko Vantaalla hyviä eläinlääkäreitä?

Kyllä, Vantaalta löytyy useita hyviä eläinlääkäreitä, jotka tarjoavat laadukkaita palveluita eri eläinlajeille. Vantaan eläinlääkäripalvelut ovat osa Helsingin kaupungin eläinlääkäripalveluita, joten Vantaan asukkaat voivat käyttää myös Helsingin eläinlääkäripalveluita.

Onko Helsingissä eläinlääkäriä, joka on avoinna ympäri vuorokauden?

Kyllä, Helsingissä toimii yksi eläinlääkäriklinikka, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Kyseessä on Yliopistollinen eläinsairaala, joka tarjoaa päivystyspalveluita kaikille eläinlajeille. Yliopistollisen eläinsairaalan päivystysnumerot ja sijaintitiedot löytyvät sairaalakohtaisesti.

Miten löytää kunnan eläinlääkäri?

Kunnan eläinlääkäriin voi ottaa yhteyttä oman kunnan verkkosivujen kautta tai puhelimitse. Kunnan eläinlääkäri hoitaa yleensä kunnan alueella asuvien lemmikkien terveydenhuoltoa ja valvoo eläinten hyvinvointia. Kunnan eläinlääkäriin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi rokotusten, terveystarkastusten tai sairauksien hoitoon liittyvissä asioissa.

Mistä löytää edullinen eläinlääkäri Helsingissä?

Helsingissä on useita yksityisiä eläinlääkäriasemia, joilla on erilaiset hinnat ja palvelut. Edullinen eläinlääkäri löytyy yleensä vertailemalla eri eläinlääkäriasemien hintoja ja palveluita. Lisäksi Helsingin kaupungin eläinlääkäripalvelut tarjoavat edullisia palveluita kaupungin asukkaille.

Milloin eläin kannattaa viedä päivystykseen Uudellamaalla?

Eläin kannattaa viedä päivystykseen, jos se oireilee voimakkaasti tai sen tila huononee nopeasti. Päivystyseläinlääkärin vastaanotolle kannattaa mennä esimerkiksi, jos lemmikki kärsii voimakkaasta kivusta, oksentaa tai ripuloi, hengitys on vaikeaa tai se on loukkaantunut vakavasti.

Helsingin eläinlääkärit

Etsitkö eläinlääkäriä Helsingistä? Olemme keränneet eläinlääkärit.com sivustolle tietoja Suomen eläinlääkäreistä. Tältä sivulta löydät Helsingin tiedot. Eläinlääkäripalveluja voivat tarjota kunnat ja yksityiset eläinlääkäriasemat. Esimerkiksi hyötyeläimille kunnan pitää järjestää peruseläinlääkäripalvelut (lähde).

Onko sinulla kissa, koira, lintu tai vaikka kilpikonna ja tarvitset apua? Hädän hetkellä voit turvautua päivystäviin eläinlääkäreihin, jotka auttavat kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa. Katso alla olevasta listasta Helsingin eläinlääkärit ja ota heihin yhteyttä lisätiedoista.

Helsingissä olevat eläinklinikat

Etkö löytänyt hakemaasi eläinlääkäriä? Ole hyvä ja katso alla olevasta listasta lähellä olevia eläinlääkäreitä tai ilmoita sivun alaosassa olevalla lomakkeella puuttuvan eläinklinikan tiedot.

Onko sinulla eläinlääkäri Helsingissä?

Voit mainostaa olevaa eläinlääkäriäsi sivustollamme ilmaiseksi. Lisää vain yrityksesi tiedot sivun alaosassa olevaan lomakkeeseen. Voit muokata ja poistaa tietoja haluamallasi tavalla myös jatkossa. Lähetä meille vain viestiä asiasta.

Etsimme eläinlääkäreitä erityisesti alla olevilta alueilta

 • 00002 Helsinki / Helsingfors
 • 00100 Helsinki / Helsingfors – Postitalo, Kamppi, Leppäsuo, Etu-Töölö
 • 00102 Eduskunta / Riksdagen
 • 00120 Helsinki / Helsingfors – Punavuori
 • 00130 Helsinki / Helsingfors – Kaartinkaupunki
 • 00140 Helsinki / Helsingfors – Ullanlinna, Kaivopuisto
 • 00150 Helsinki / Helsingfors – Eira
 • 00160 Helsinki / Helsingfors – Katajanokka
 • 00170 Helsinki / Helsingfors – Kruununhaka
 • 00180 Helsinki / Helsingfors – Ruoholahti, Jätkäsaari
 • 00190 Helsinki / Helsingfors – Suomenlinna
 • 00200 Helsinki / Helsingfors – Lauttasaari
 • 00210 Helsinki / Helsingfors – Lauttasaari, Vattuniemi
 • 00220 Helsinki / Helsingfors – Jätkäsaari
 • 00230 Helsinki / Helsingfors – Pasila postikeskus
 • 00240 Helsinki / Helsingfors – Länsi-Pasila
 • 00250 Helsinki / Helsingfors – Laakso, Meilahti, Taka-Töölö
 • 00260 Helsinki / Helsingfors – Taka-Töölö
 • 00270 Helsinki / Helsingfors – Laakso, Meilahti
 • 00280 Helsinki / Helsingfors – Ruskeasuo
 • 00290 Helsinki / Helsingfors – Meilahden sairaala-alue
 • 00300 Helsinki / Helsingfors – Pikku Huopalahti, Ruskeasuo
 • 00310 Helsinki / Helsingfors – Kivihaka
 • 00320 Helsinki / Helsingfors – Etelä-Haaga
 • 00330 Helsinki / Helsingfors – Munkkiniemi
 • 00340 Helsinki / Helsingfors – Lehtisaari, Kaskisaari, Kuusisaari
 • 00350 Helsinki / Helsingfors – Munkkivuori
 • 00360 Helsinki / Helsingfors – Pajamäki
 • 00370 Helsinki / Helsingfors – Reimarla
 • 00380 Helsinki / Helsingfors – Pitäjänmäki
 • 00390 Helsinki / Helsingfors – Konala
 • 00400 Helsinki / Helsingfors – Pohjois-Haaga
 • 00410 Helsinki / Helsingfors – Malminkartano
 • 00420 Helsinki / Helsingfors – Kannelmäki
 • 00430 Helsinki / Helsingfors – Hakuninmaa, Maununneva
 • 00440 Helsinki / Helsingfors – Lassila
 • 00500 Helsinki / Helsingfors – Sörnäinen
 • 00510 Helsinki / Helsingfors – Alppila, Vallila
 • 00520 Helsinki / Helsingfors – Itä-Pasila
 • 00530 Helsinki / Helsingfors – Hakaniemi, Kallio, Siltasaari, Merihaka
 • 00540 Helsinki / Helsingfors – Hanasaari, Kalasatama, Sompasaari, Sörnäinen
 • 00550 Helsinki / Helsingfors – Hermanni, Toukola, Vallila
 • 00560 Helsinki / Helsingfors – Kumpula, Toukola, Vanhakaupunki, Viikki
 • 00570 Helsinki / Helsingfors – Kulosaari
 • 00580 Helsinki / Helsingfors – Hermanni, Sörnäinen
 • 00590 Helsinki / Helsingfors – Laajasalo
 • 00600 Helsinki / Helsingfors – Käpylä, Koskela
 • 00610 Helsinki / Helsingfors – Käpylä
 • 00620 Helsinki / Helsingfors – Metsälä
 • 00630 Helsinki / Helsingfors – Maunula
 • 00640 Helsinki / Helsingfors – Oulunkylä, Patola
 • 00650 Helsinki / Helsingfors – Oulunkylä, Veräjämäki
 • 00660 Helsinki / Helsingfors – Länsi-Pakila
 • 00670 Helsinki / Helsingfors – Paloheinä
 • 00680 Helsinki / Helsingfors – Itä-Pakila
 • 00690 Helsinki / Helsingfors – Torpparinmäki, Tuomarinkylä
 • 00700 Helsinki / Helsingfors – Malmi
 • 00710 Helsinki / Helsingfors – Pihlajisto, Pihlajamäki
 • 00720 Helsinki / Helsingfors – Pukinmäki, Savela
 • 00730 Helsinki / Helsingfors – Malmi, Tapaninkylä, Tapanila
 • 00740 Helsinki / Helsingfors – Siltamäki, Suutarila, Töyrynummi
 • 00750 Helsinki / Helsingfors – Puistola, Tapulikaupunki, Ala-Tikkurila
 • 00760 Helsinki / Helsingfors – Puistola, Sirkkalanmäki, Heikinlaakso
 • 00770 Helsinki / Helsingfors – Tattarisuo, Alppikylä, Jakomäki
 • 00780 Helsinki / Helsingfors – Tapaninvainio
 • 00790 Helsinki / Helsingfors – Viikki, Latokartano
 • 00800 Helsinki / Helsingfors – Herttoniemi
 • 00810 Helsinki / Helsingfors – Herttoniemenranta
 • 00820 Helsinki / Helsingfors – Roihuvuori
 • 00830 Helsinki / Helsingfors – Tammisalo
 • 00840 Helsinki / Helsingfors – Laajasalo, Yliskylä
 • 00850 Helsinki / Helsingfors – Laajasalo, Jollas, Villinki
 • 00860 Helsinki / Helsingfors – Santahamina, Vallisaari
 • 00870 Helsinki / Helsingfors – Laajasalo, Yliskylä
 • 00880 Helsinki / Helsingfors – Herttoniemi, Roihupelto
 • 00890 Helsinki / Helsingfors – Östersundom, Karhusaari, Talosaari (entinen 01100 Itäsalmi / Östersundom)
 • 00900 Helsinki / Helsingfors – Puotinharju, Itäkeskus, Vartiokylä
 • 00910 Helsinki / Helsingfors – Puotila
 • 00920 Helsinki / Helsingfors – Myllypuro
 • 00930 Helsinki / Helsingfors – Itäkeskus, Marjaniemi
 • 00940 Helsinki / Helsingfors – Kontula, Kivikko, Mellunkylä
 • 00950 Helsinki / Helsingfors – Vartioharju
 • 00960 Helsinki / Helsingfors – Vuosaari, Porslahti
 • 00970 Helsinki / Helsingfors – Mellunmäki, Mellunkylä, Uutela
 • 00980 Helsinki / Helsingfors – Vuosaari, Meri-Rastila
 • 00990 Helsinki / Helsingfors – Vuosaari, Aurinkolahti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *