ELP Ojala Oy

Eläinlääkäri ELP Ojala Oy

Yrityksen ELP Ojala Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kuivaniemi kk. Tarkempi katuosoite on Kaukolantie 28, 95110 Kuivaniemi kk. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

ELP Ojala Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa ELP Ojala Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

ELP Ojala Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: ELP Ojala Oy
Y-tunnus: 2746520-3
Osoitetiedot: Kaukolantie 28, 95110 Kuivaniemi kk

ELP Ojala Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2746520-3 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Kaukolantie 28, 95110 Kuivaniemi kk täältä.

Varmista ELP Ojala Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko ELP Ojala Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 2746520-3, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *