Kaakon Tallilääkäri Oy

Eläinlääkäri Kaakon Tallilääkäri Oy

Yrityksen Kaakon Tallilääkäri Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Särkisalmi. Tarkempi katuosoite on Rajaniementie 94, 59310 Särkisalmi. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Kaakon Tallilääkäri Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kaakon Tallilääkäri Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kaakon Tallilääkäri Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Kaakon Tallilääkäri Oy
Y-tunnus: 2921169-6
Osoitetiedot: Rajaniementie 94, 59310 Särkisalmi

Kaakon Tallilääkäri Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2921169-6 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Rajaniementie 94, 59310 Särkisalmi täältä.

Varmista Kaakon Tallilääkäri Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Kaakon Tallilääkäri Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 2921169-6, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *