Kainuun Eläinklinikka Oy

Eläinlääkäri Kainuun Eläinklinikka Oy

Yrityksen Kainuun Eläinklinikka Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki. Tarkempi katuosoite on C/O PAULI KERÄNEN ORAVANTIE 27, 00800 Helsinki. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Kainuun Eläinklinikka Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kainuun Eläinklinikka Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kainuun Eläinklinikka Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Kainuun Eläinklinikka Oy
Y-tunnus: 0858677-1
Osoitetiedot: C/O PAULI KERÄNEN ORAVANTIE 27, 00800 Helsinki

Kainuun Eläinklinikka Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0858677-1 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen C/O PAULI KERÄNEN ORAVANTIE 27, 00800 Helsinki täältä.

Varmista Kainuun Eläinklinikka Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Kainuun Eläinklinikka Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 0858677-1, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *