Kaivopuiston Eläinklinikka Oy

Eläinlääkäri Kaivopuiston Eläinklinikka Oy

Yrityksen Kaivopuiston Eläinklinikka Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki. Tarkempi katuosoite on Tehtaankatu 12, 00140 Helsinki. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Kaivopuiston Eläinklinikka Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kaivopuiston Eläinklinikka Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kaivopuiston Eläinklinikka Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Kaivopuiston Eläinklinikka Oy
Y-tunnus: 2927869-8
Osoitetiedot: Tehtaankatu 12, 00140 Helsinki

Kaivopuiston Eläinklinikka Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2927869-8 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Tehtaankatu 12, 00140 Helsinki täältä.

Varmista Kaivopuiston Eläinklinikka Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Kaivopuiston Eläinklinikka Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 2927869-8, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *