Kokko-Vet Oy

Eläinlääkäri Kokko-Vet Oy

Yrityksen Kokko-Vet Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kokkola. Tarkempi katuosoite on KANSAKOULUKATU 24, 67200 Kokkola. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Kokko-Vet Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kokko-Vet Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kokko-Vet Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Kokko-Vet Oy
Y-tunnus: 0708543-0
Osoitetiedot: KANSAKOULUKATU 24, 67200 Kokkola

Kokko-Vet Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0708543-0 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen KANSAKOULUKATU 24, 67200 Kokkola täältä.

Varmista Kokko-Vet Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Kokko-Vet Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 0708543-0, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *