Lehmätiimi Oy

Eläinlääkäri Lehmätiimi Oy

Yrityksen Lehmätiimi Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kalajoki. Tarkempi katuosoite on Nikkarinpolku 4 as. 5, 85100 Kalajoki. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Lehmätiimi Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Lehmätiimi Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Lehmätiimi Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Lehmätiimi Oy
Y-tunnus: 3008658-9
Osoitetiedot: Nikkarinpolku 4 as. 5, 85100 Kalajoki

Lehmätiimi Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 3008658-9 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Nikkarinpolku 4 as. 5, 85100 Kalajoki täältä.

Varmista Lehmätiimi Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Lehmätiimi Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 3008658-9, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *