Omaeläinklinikka Holding Oy

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Holding Oy

Yrityksen Omaeläinklinikka Holding Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki. Tarkempi katuosoite on Höyläämötie 5, 00380 Helsinki. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Omaeläinklinikka Holding Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Omaeläinklinikka Holding Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Omaeläinklinikka Holding Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Omaeläinklinikka Holding Oy
Y-tunnus: 2797919-1
Osoitetiedot: Höyläämötie 5, 00380 Helsinki

Omaeläinklinikka Holding Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2797919-1 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Höyläämötie 5, 00380 Helsinki täältä.

Varmista Omaeläinklinikka Holding Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Omaeläinklinikka Holding Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 2797919-1, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *