PrimaVet Oy

Eläinlääkäri PrimaVet Oy

Yrityksen PrimaVet Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Lappeenranta. Tarkempi katuosoite on Lemmikinkatu 1, 53810 Lappeenranta. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

PrimaVet Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa PrimaVet Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

PrimaVet Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: PrimaVet Oy
Y-tunnus: 0767480-9
Osoitetiedot: Lemmikinkatu 1, 53810 Lappeenranta

PrimaVet Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0767480-9 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Lemmikinkatu 1, 53810 Lappeenranta täältä.

Varmista PrimaVet Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko PrimaVet Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 0767480-9, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *