Solumo Patologit Oy

Eläinlääkäri Solumo Patologit Oy

Yrityksen Solumo Patologit Oy päätoimiala on eläinlääkintäpalvelut ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki. Tarkempi katuosoite on Viikinkaari 6, 00790 Helsinki. Löydät eläinlääkärin yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti Google My Business palvelun kautta.

Solumo Patologit Oy - Puhelinnumero, sähköposti, aukioloajat ja ajo-ohjeet

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Solumo Patologit Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin, aukioloajan ja ajo-ohjeen. Ajo-ohje avautuu Google Maps-karttaohjelmaan.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Solumo Patologit Oy:n yhteystiedot

Yrityksen nimi: Solumo Patologit Oy
Y-tunnus: 2912227-1
Osoitetiedot: Viikinkaari 6, 00790 Helsinki

Solumo Patologit Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2912227-1 tai Google Maps palvelusta alla olevien linkkien kautta:

Katso ajo-ohjeet osoitteeseen Viikinkaari 6, 00790 Helsinki täältä.

Varmista Solumo Patologit Oy tiedot Google My Business palvelusta täältä.

Onko Solumo Patologit Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Lähetä alla olevan lomakkeen avulla viesti. Kerro mitä tietoja haluat lisätä sivulle ja otamme sinuun yhteyttä. Lisää lomakkeeseen yritys- ja yhteisötunnus 2912227-1, jotta näemme mistä yrityksestä on kyse, sekä yhteystietosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *